Advertisement

Müjdat Gezen Metin Akpınar - Müjdat Gezen ve Metin Akpınar hakkında hapis istemi - Mahkeme, tutuksuz sanıklar müjdat gezen ve metin akpınar'ın cumhurbaşkanı'na alenen hakaret suçundan ayrı ayrı beraatlerine karar verdi.

Müjdat Gezen Metin Akpınar - Müjdat Gezen ve Metin Akpınar hakkında hapis istemi - Mahkeme, tutuksuz sanıklar müjdat gezen ve metin akpınar'ın cumhurbaşkanı'na alenen hakaret suçundan ayrı ayrı beraatlerine karar verdi.. Müjdat gezen ifadesin ne dedi? Usta sanatçılar metin akpınar halkı isyana teşvik etmekle, müjdat gezen ise cumhurbaşkanına hakaretle suçlanıyor. Haklarında soruşturma başlatılan metin akpınar ile müjdat gezen, ifade vermek için polis eşliğinde anadolu adalet sarayı'na götürüldü. Türk sineması ve tiyatronun usta sanatçılarından metin akpınar ile müjdat gezen hakkında halk tv'de kullandığı ifadeler dolasıyla. Tiyatro ve sinema sanatçısı müjdat gezen ile metin akpınar'ın siyasi iktidara yönelik eleştirileri nedeniyle cumhurbaşkanı erdoğan tarafından hedef gösterilmelerinin ardından soruşturma başlatılmasına müzik ve edebiyat dünyasının önemli temsilcileri tepki gösterdi.

Mahkemenin kararını gezen'in avukatı celal ülgen açıkladı. Savcıya ifade veren iki sanatçının ifadesinde sözlerimiz çarpıtıldı. Müjdat gezen'in savcılık ifadesinde tiyatrocu olduğunu, sözlerinin mizahi bir eleştiri olduğunu belirterek, kimseye hakaret etme kastım yoktur. Herkesi azarlıyor, herkese parmak sallıyor! Asliye ceza mahkemesi'ndeki duruşmaya, müjdat gezen ve taraf avukatları katılırken, önceki celse savunma yapan ve duruşmalardan vareste tutulan metin akpınar katılmadı.

Müjdat Gezen ve Metin Akpınar'a kötü haber! - GÜNCEL Haberleri
Müjdat Gezen ve Metin Akpınar'a kötü haber! - GÜNCEL Haberleri from i12.haber7.net
İşte müjdat gezen ve metin akpınar'ın ifadeleri. Gezen'in avukatı celal ülgen, sanatçılar. İki isim mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Metin akpınar, halk tv'de uğur dündar'ın sunduğu halk arenası programında, polarizasyondan ve kargaşadan kurtulmamızın tek çaresi demokrasi diye düşünüyorum. Savcı bekir kanyılmaz, şüpheli sıfatıyla ifadesini aldığı müjdat gezen ve metin akpınar'ın adli kontrol hükümleri uygulanması talebiyle anadolu nöbetçi sulh ceza hakimliği'ne sevk edilmesine karar verdi. Metin akpınar ve müjdat gezen, ifadelerinde sözlerimiz mizah ve eleştiri kapsamındaydı, ifadelerimiz çarpıtıldı. Usta sanatçılar metin akpınar ve müjdat gezen'e katıldıkları bir televizyon programında yaptıkları konuşma nedeniyle soruşturma açılmıştı. Ünlü oyuncu metin akpınar şu ifadeleri kullanmıştı;

Ünlü oyuncu metin akpınar şu ifadeleri kullanmıştı;

Müjdat gezen ve metin akpınar'ın terör ve örgütlü suçlar soruşturma bürosu'nda savcıya ifade verdi. Gezen'in avukatı celal ülgen, sanatçılar. Savcıya ifade veren iki sanatçının ifadesinde sözlerimiz çarpıtıldı. İşte müjdat gezen ve metin akpınar'ın ifadeleri. Metin akpınar ve müjdat gezen'e ne oldu. Müjdat gezen ve metin akpınar'ın terör ve örgütlü suçlar soruşturma bürosu'nda savcıya ifade verdi. Akpınar, polis aracıyla anadolu adalet sarayı'na götürüldü. Oraya ulaşabilirsek kavga dövüş olmaz, bu işin içinden çıkarız. Asliye ceza mahkemesi'ndeki duruşmaya, müjdat gezen ve taraf avukatları katılırken, önceki celse savunma yapan ve duruşmalardan vareste tutulan metin akpınar katılmadı. Kartal'da bulunan i̇stanbul anadolu adliyesi'ne polis eşliğinde gelen müjdat gezen ve metin akpınar'ın terör ve örgütlü suçlar soruşturma bürosu'nda. Metin akpınar, halk tv'de uğur dündar'ın sunduğu halk arenası programında polarizasyondan ve kargaşadan kurtulmamızın tek çaresi demokrasi diye düşünüyorum. Müjdat gezen ve metin akpınar, adli kontrol talebiyle 7. Soruşturmaya konu program 21 aralık 2018 tarihinde yayınlanan uğur.

Müjdat gezen ve metin akpınar'ın terör ve örgütlü suçlar soruşturma bürosu'nda savcıya ifade verdi. Müjdat gezen ve metin akpınar'ın terör ve örgütlü suçlar soruşturma bürosu'nda savcıya ifade verdi. Herkesi azarlıyor, herkese parmak sallıyor! Ünlü oyuncu metin akpınar şu ifadeleri kullanmıştı; Asliye ceza mahkemesi'nde görülen duruşmaya, sanık müjdat gezen ve avukatları katıldı.

Müjdat Gezen ve Metin Akpınar'a soruşturmaya AKP'den ilk ...
Müjdat Gezen ve Metin Akpınar'a soruşturmaya AKP'den ilk ... from i.medyatava.com
Metin akpınar ve müjdat gezen'e yurtdışı çıkış yasağı konuldu, haftada bir gün karakola giderek imza vermeleri şartıyla serbest bırakıldılar. Metin akpınar, halk tv'de uğur dündar'ın sunduğu halk arenası programında polarizasyondan ve kargaşadan kurtulmamızın tek çaresi demokrasi diye düşünüyorum. Metin akpınar, sivil aracına bindi. Bireylerin hür iradesi ile geleceklerini belirleyebildikleri bir rejimdir demokrasi. Müjdat gezen ve metin akpınar'ın, bir televizyon programındaki söylemleri nedeniyle cumhurbaşkanına alenen hakaret suçundan yargılandığı davada mütalaa açıklandı. Metin akpınar ve müjdat gezen, ifadelerinde sözlerimiz mizah ve eleştiri kapsamındaydı, ifadelerimiz çarpıtıldı. Asliye ceza mahkemesi'ndeki duruşmaya, müjdat gezen ve taraf avukatları katılırken, önceki celse savunma yapan ve duruşmalardan vareste tutulan metin akpınar katılmadı. Müjdat gezen ve metin akpınar, adli kontrol talebiyle 7.

Usta sanatçılar metin akpınar halkı isyana teşvik etmekle, müjdat gezen ise cumhurbaşkanına hakaretle suçlanıyor.

Savcılıktaki ifadelerinin ardından akpınar ve gezen, haklarında adli kontrol tedbirleri uygulanması talebiyle hakimliğe sevk edildi. Herkesi azarlıyor, herkese parmak sallıyor! İşte müjdat gezen ve metin akpınar'ın ifadeleri. Metin akpınar ve müjdat gezen'e ne oldu. Savcıya ifade veren iki sanatçının ifadesinde sözlerimiz çarpıtıldı. Cumhurbaşkanına da asla hakaret kastım yoktu. İstanbul anadolu cumhuriyet başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada, müjdat gezen ve metin akpınar iç savaş ve darbe çağrısında bulunmasına yönelik sözlerinin inceleneceği öğrenildi. Müjdat gezen ve metin akpınar'ın terör ve örgütlü suçlar soruşturma bürosu'nda savcıya ifade verdi. Haklarında 'cumhurbaşkanı'na hakaret', 'darbeye çağrı' ve 'ölüm tehdidi' suçlamalarıyla haklarında soruşturma başlatılan sanatçılar müjdat gezen ile metin akpınar, haftada bir gün karakola gidip imza atmak ve yurt dışı çıkış yasağı şartıyla serbest bırakıldı. Müjdat gezen ve metin akpınar, adli kontrol talebiyle 7. Daha sonra saat 14:00 sıralarında müjdat gezen mahkeme salonuna alındı. Mahkemede ifade veren metin akpınar ve müjdat gezen adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Ancak demokratik ülkelerde eşine asla rastlanmayacak türde iki.

İstanbul anadolu cumhuriyet başsavcılığı'ndan yapılan açıklama şöyle. Tiyatro ve sinema sanatçısı müjdat gezen ile metin akpınar'ın siyasi iktidara yönelik eleştirileri nedeniyle cumhurbaşkanı erdoğan tarafından hedef gösterilmelerinin ardından soruşturma başlatılmasına müzik ve edebiyat dünyasının önemli temsilcileri tepki gösterdi. Müjdat gezen'in kadıköy'deki evine sabah saatlerinde polis i̇fade vereceğiz, çıkacağız dedi. Bireylerin hür iradesi ile geleceklerini belirleyebildikleri bir rejimdir demokrasi. Akpınar, polis aracıyla anadolu adalet sarayı'na götürüldü.

Bunu nasıl tartıştık: Metin Akpınar ve Müjdat Gezen'e ...
Bunu nasıl tartıştık: Metin Akpınar ve Müjdat Gezen'e ... from serbestiyet.com
Mahkemede ifade veren metin akpınar ve müjdat gezen adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Metin akpınar ve müjdat gezen adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edildi. Metin akpınar ve müjdat gezen, ifadelerinde sözlerimiz mizah ve eleştiri kapsamındaydı, ifadelerimiz çarpıtıldı. İşte müjdat gezen ve metin akpınar'ın ifadeleri. Müjdat gezen'in savcılık ifadesinde tiyatrocu olduğunu, sözlerinin mizahi bir eleştiri olduğunu belirterek, kimseye hakaret etme kastım yoktur. Ünlü oyuncu metin akpınar şu ifadeleri kullanmıştı; Gezen'in avukatları deniz şeren ve fuat selvi ile şikayetçi cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan 'ın avukatı gökhan i̇stanbul anadolu cumhuriyet başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, metin akpınar ve müjdat gezen 'in 21 aralık 2018 tarihinde bir. Mahkemenin kararını gezen'in avukatı celal ülgen açıkladı.

Bireylerin hür iradesi ile geleceklerini belirleyebildikleri bir rejimdir demokrasi.

Metin akpınar ve müjdat gezen savcılık sorgularının ardından adli kontrol istemiyle mahkemeye sevk edildi. Metin akpınar ve müjdat gezen ne demişti? Savcıya ifade veren iki sanatçının ifadesinde sözlerimiz çarpıtıldı. Haberler gündem haberleri metin akpınar ve müjdat gezen'den geri vites! Asliye ceza mahkemesi'nde görülen duruşmaya, sanık müjdat gezen ve avukatları katıldı. İstanbul anadolu cumhuriyet başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, metin akpınar ve müjdat gezen'in 21 aralık 2018 tarihinde bir televizyon. Metin akpınar ve müjdat gezen adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edildi. Soruşturmaya konu program 21 aralık 2018 tarihinde yayınlanan uğur. Her iki sanatçı da biraz sonra serbest bırakılacak. ne olmuştu? Usta sanatçılar metin akpınar ve müjdat gezen'e katıldıkları bir televizyon programında yaptıkları konuşma nedeniyle soruşturma açılmıştı. Haklarında soruşturma başlatılan metin akpınar ile müjdat gezen, ifade vermek için polis eşliğinde anadolu adalet sarayı'na götürüldü. İstanbul anadolu cumhuriyet başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada, müjdat gezen ve metin akpınar iç savaş ve darbe çağrısında bulunmasına yönelik sözlerinin inceleneceği öğrenildi. Metin akpınar, sivil aracına bindi.

Metin akpınar ve müjdat gezen, ifadelerinde sözlerimiz mizah ve eleştiri kapsamındaydı, ifadelerimiz çarpıtıldı müjdat gezen. Haklarında 'cumhurbaşkanı'na hakaret', 'darbeye çağrı' ve 'ölüm tehdidi' suçlamalarıyla haklarında soruşturma başlatılan sanatçılar müjdat gezen ile metin akpınar, haftada bir gün karakola gidip imza atmak ve yurt dışı çıkış yasağı şartıyla serbest bırakıldı.

Posting Komentar

0 Komentar